jantung kuat @ laju

hi mommies. saya nak tanya ada tak yang macam saya, kadang kadang jantung jadi degup kuat atau laju dalam beberapa second. itu normal atau tidak ya? before pregnant tak pernah rasa pun. time pregnant kadang kadang rasa. saya dah 33 weeks. ada yang macam saya tak? #firstbaby #firstmom

1 Balas

saya pon pnh rasa cm tu..bla sy bgthu doc msa check up trus kna admit wad..masa tu nadi pon laju..btw masa tu saya bru 30w

12mo ago

awak kerap jadi and bila jadi tu memang lama ke?