Suhu Badan

Hi semua. Saya dah 8 minggu. Suhu badan selalu macam kucar kacir. Kejap panas macam demam. Kejap normal. Most of the time memang panas. Kadang-kadang sampai rasa shaking. Jantung pun laju macam ada buat aktiviti lasak. Rasa letih penat dan semput sangat bila jantung laju. Normal tak semua ni? First time pregnant

7 Balas

Biasa kalau sy jantung laju dan kerap penat, sy tahu dh yg bacaan hb sy rendah. Anak² sblm ni pon sy mcm tu. Tapi kalau rasa tak selesa better consult dgn doktor. Bahaya keadaan kita dan baby