Rasa penat dan jantung laju

Hai nak tanya, saya dah 32 weeks pastu kadang rasa penat sangat lagi2 berdiri lama pastu jantung rasa laju.. macam mana ya?

2 Balas

saya kalau penat jd mcm tu. sy baker sis... masih siapkan tempahan org nak raya. bercakap pun semput dan xboleh rasa stress. lagi 1, elak Kopi dan Teh boleh beri kesan degupan jantung laju kandungan berkafein ni.

klau risau boleh pergi klinik. risau ade simptom darah tggi di trimester akhir kehamilan. kurgkn buat kerja2 berat n bykkn rehat. klau berjalan pun slow2 je.