Nanti dulu!

Hi semua pengguna komuniti TAP kesayangan min🥰 Mungkin ada yang masih baru lagi dengan kami dan tidak tahu cara-cara hendak menggunakan aplikasi kami yang mesra pengguna ini😆 Untuk sebarang persoalan mommy/daddy mengenai kehamilan, perancangan kehamilan, kesihatan bayi atau keluarga atau ingin luahkan isi hati kepada kami mudah sahaja! 😎 Tekan ruangan di bawah dan ajukan permasalahan anda. Mungkin ada yang lain mempunyai jawapan kepada persoalan anda😘

Nanti dulu!
5 Balas

sya kdg nk taip tnya soaln, tp bla search soaln yg bkaitn, ok jwpn da jmpa😁

4y ago

samala sy..kadang baru tulis tajuk dah keluar soalan berkaitan..terus xjadi nak tanya,search jawapan kat situ je 😅

Mcm2 blh tny kat sni.. Best sbb isu n info parenting smua ada😍

😍👍🏻👍🏻

👍👍👍👍❤

👍👍