tanda awal mengandung

hi semua... nak tanya lah. mase memula mengandung.. mommies sume tau cmne.. pastu spotting ngn rase loya2 mane yg rase dlu Dan mse cek mse tu dah bpe minggu.. tq yg tolong jawab.

60 Balas

Klau sy lngsung xprasan sy pregnant sbb xde tnda2. Cuma pnggang skit dgn cramp bhgian perut sja mcm nk period. Pastu breast bngkak dan skit. Dlm hati mngkin tu ptanda nk period kot. So bila tarikh period dh lmbt 5 hri cmtu bru trfkir nk cek upt tgk2 double line btl2 x sngka bila dpt thu kndungan msa tu dh 7 weeks. 😊 bila dh tau pregnant tu baru lah start mual2 loya muntah. X suka mcm2 bau smpai skrg dh 9 weeks. Doakan smoga bby sy shat ya ☺️