tanda awal mengandung

hi semua... nak tanya lah. mase memula mengandung.. mommies sume tau cmne.. pastu spotting ngn rase loya2 mane yg rase dlu Dan mse cek mse tu dah bpe minggu.. tq yg tolong jawab.

60 Balas

mula² rasa nak terkucil je tiap² hari .. n tetek sakit..sakit sgt³...pastu badan jd rasa lemah je ...sllu rasa nak tdO je..n malas tuu .xbole bawa bincng...smpai mil yg tegur...knp sya rasa lain sgt..esok pg tu..check upt..alhamdulillah +ve.. tp time tu blm trikh due period lg.. tp line upt terang sgt...tw wktu 3mggu