tanda awal mengandung

hi semua... nak tanya lah. mase memula mengandung.. mommies sume tau cmne.. pastu spotting ngn rase loya2 mane yg rase dlu Dan mse cek mse tu dah bpe minggu.. tq yg tolong jawab.

60 Balas

sa dpt to pregnant pun sebab husband yg rasa.. tp sa tak percaya lg.. tp bila sa asyik muntah bila makan,, minuman coklat2 suma tak ble masukk,, ingatkn gastrikk.. lambat makan masuk angin.. rupany da 7 weeks++ pregnant.... husband yg mengidam nak mkn itu ini.. sa rilekk jaa.. hahaa.. suka makan maniss.. baby boy now da masuk 5 bulan 7 hari.... biasany bila pregnant nie lain org lain mcm ragam dia.. tak sama.. :)