tanda awal mengandung

hi semua... nak tanya lah. mase memula mengandung.. mommies sume tau cmne.. pastu spotting ngn rase loya2 mane yg rase dlu Dan mse cek mse tu dah bpe minggu.. tq yg tolong jawab.

60 Balas

Sy sebab teringin sgat nak baby period lewat 2 hari terus cek upt tp samar. Lepas 2 hari cek balik dah terang. Masa awal2 yg sy perasan sy sakit kepala pening2 mcm tu. Mual2 tu x pasti sbb sy mmg pagi sentiasa mual walaupun sebelum mengandung. Spotting pula kena masa kali kedua cek upt. Masa tu lapar jam 3 pagi pergi makan kat dapur tiba2 ada spotting