Ttc

Hi semua. Nak tanya, apa yg mommy2 semua ikhtiar untuk hamil sebelum ni? Saya dah 2 tahun kahwin. Nak sangat baby. Ada tak cara ataupun apa2 cara untuk ikhtiar hamil?

8 Balas

Ada masalah period x? Kalau teratur ok, kalau x kne segera rawat. And boleh cek kesehatan suami isteri. Pergi mengurut zuriat tiap bln. Make sure tau wktu subur dgn betul. Detec wktu subur truskn bersama suami selang 2 hari, 2 hari. Lepas bsama ckup tggikn kaki 30 minit, lepas tuh mengiring sampai pg. Kalau mampu bsama diantara jam 4-7 pg. Wktu terbaek tuk sperma lelaki. And kalau boleh make sure isteri orgsm terlebih dahulu dari suami. Kedudukan terbaik adalah suami di atas. Itu yg sy boleh kongsikan.