Jom Share

Hi Semua. Dalam ikhtiar hamil ni IBU2 ada ambil apa2 jus tak maybe mamariam atau jus apa2 .. sy ada makan folic acid. Berurut peranakan pun dah . Alhamdulillah. Opk setiap bulan repeat beli. Cuma nak tahu dlm ikhtiar ni IBU2 ada amalkan jus apa2 ke ? Ataupun ada pantang larang semasa nak ikhtiar ni .. Jomlah share . Sekurangnya kita kongsi ilmu . InshaAllah.

2 Balas

1st sekali if tgh ttc, consult dgn dktr, meaning buat checkup suami isteri utk detect if ada prblm. After that baru start ikhtiar based on consultation. Sepanjang sy ttc, sy xde amal apa2 sgt..cuma ubah diet & exercise. Supplement cuma folic & coq10, avoid stress & enjoy berdua dgn suami. Alhamdulillah Allah beri rezeki & skrg dlm pantang.

juice mamariam sgt2 bagus , Sebab dia mghilang alahan, cyst, menstabilkan Hormon,dan dia utk ksh kuat rahim jga sbb da cmpuran asid folic...