IKHTIAR HAMIL

Assalamualaikum .. Hai Semua ,, Ada Tak Yg TTC bertahun dah berjaya hamil ? . Jom Kongsi Tips Puan² Semua Dekat Sini . Mana Tahu Cara Itu Boleh Bantu Rakan² Yang Sedang Ikhtiar Hamil Macam Saya Juga? . #ttc4yrs

1 Balas

Ad customer saya... 5 tahun ttc...cuba ikhtiar dgn minum ladyes coafee masok 2 box...Alhamdulilah dh pregnant twin 3 weeks Xcuba xtahu kan tp alhamdulillah... Sesiapa yg berminat nk cuba n details blh pm sis ra Www.wasap.my/60199979972/Lc