Kantung kosong

Semalam sy g klinik kesihatan tuk scan... doktor ckp kandungan sy ikutkan dah 8mggu tp kantung kosong...janin xde.. doktor ckp kemungkinan besar gugur.. doktor suruh sy refer hospital Sebb tuk scan lg sekali .kt hospital doktor scan lg.. pon sama .nmpk kantung..janin xde..tp jantung baby ada .. doktor ckp benda sama . kemungkinan besar gugur...Sebb kantung dah jatuh.. doktor bg 2 mggu utk kantung tue kluar sndiri...ada x mommy2 kt dlm nie alami yg sama mcm sy alami sekarang nie...

9 Balas

Kalau ada heartbeat means ada janin, mn dtg heartbeat kalau janin xde😅

2y ago

Itulah, mcm mn ke kes nya ni, selalu org ckp xde heartbeat