Kantung Kosong

ada tak yang ada pengalaman hamil kantung kosong? scan 7 minggu kantung kosong. doktor suruh pergi lg 2 weeks utk repeat scan. ada harapan lagi tk utk ada janin n heartbeat?

7 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

normal . saya scan 6 mggu rahim je tebal , 7 mggu kantung kosong . scan lg 9 mggu dh ada baby n heartbeat . tp kira kandungan baru dlm 8 mggu . tp normal je sbb kita kira dri 1st day period last kn . so fk yg +ve je , doakn yg baik² utk scan yg lg 2 mggu tu

10mo ago

Tq

sama, sy dah 5 week dan kantung kosong, Dr minta sy scan bila masuk 7 minggu nanti. risau la sbp sy tak ada symptoms pregnant lg, muntah2 atau pening pun takde langsung, hanya breast bengkak je

sama mcm sy thun lepas . mengandung kantung ksong. 11w pun still kosong . last2 tkde rezeki . mcm2 usaha , bedrest , makan benda2 berkhasiat tp still tkde hrpn.

9mo ago

tkbleeding tp spotting sikit2

TapFluencer

Hi awak, saya sama macam awak. 7 minggu kantung kosong. 9 minggu baru datang balik nak check heartbeat. InsyaAllah semuanya okay. Kita doa yang baik baik 😊

10mo ago

Tq

Normal kalau baru 6-7 weeks nampak kantung je sbb kecik lagi kan. Nanti repeat lg week 9 ke atas insyaAllahh nampak baby and heartbeat

10mo ago

Tq..

Ada sis. Doa yang baik baik 💜

10mo ago

Tq..

repeat