Denyutan Jantung Baby

Salam dan selamat sejahtera kawan2. Hari nie saya ke klinik scan kandungan 10 week.Tapi doktor scan kantung 10 week janin masih 7week tiada denyutan jantung lagi. Transfer hospital.. Tp hspital bg appointment nextweek tgk perkembangan janin dan transviginal ultrasound. Doktor inform samaada kandungan dah xde atau masih kecil lagi. Risau saya ???

7 Balas

Saya scan week 9.. Tapi dr kate baru 7 week sbb tak nampak janin lagi. Cuma nampk kantung. Minta datang scan smula selepas 2 minggu. Dh nmpk janin dan mmg betul kiraan saya dh 11 week. Sis jgn risau. InShaaAllah smua okay. 🤗

4y ago

Amin sis. Saya pon harap macam tu.

Same cam sy sis...sy dh 8w tp dktor scan bru 6w..rsau jugak..lg 2mnggu kne scan balik..hrap2 semuanye baik baik saje..aamiin...

sama MCM SY....kandungan 10minguu...scan nampak 7minggu...dia kata mungkin keguguran....haishhh...risau betul

Sis mcm mna lepastu keadaan sis. Saya sama keadaan dgn sis. Risau saya. Yg pertama dh miscarriage

Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye sis. Aamiin 🤲🏻

smoga diprmudahkn sgala urusan ye sis

f