Pregnant ke tak?

semalam 2 kali saya check pregnancy test positive. harini pegi klinik...doktor kata takda kantung pun. lagi 2 minggu check balik. ada tak posiibility check upt positive tp sebenanrnya tak pregnant pun?

Pregnant ke tak?
27 Balas

Harituh saya first checkup sbb dh 3 bulan tak period pegi klinik swasta memula negatif. dtg lagi 2-3 week mcm tu tetiba upt positive. tapi taknampak kantung lagi scan. after 2-3 week lepastu scan lagi alhamdulilah ada kantung. lepasni 2-3 week lagi check heartbeat pula. InshaAllah semua dipermudahkan urusan 🥰