Bleeding (2 July 2020)

Last week check upt positive. Check 6 kali pun still positive. Pergi klinik doktor cakap dah 6 minggu. Tapi still tak nampak lagi bila scan. Cuma bangun pagi ni keluar darah banyak warna merah pekat serta sakit pinggang belah kiri. Kenapa ye? #firsttime

2 Balas

Klau bleeding sis baik trus pergi hospital utk check .jgn tnggu lama2..semoga semuanya dipermudahkan & baik2 saje..

Direct hospital awak...kluar drh banyak + sakit pinggang bukan petanda yg baik semoga dipermudahkan