Pregnant ke tak?

semalam 2 kali saya check pregnancy test positive. harini pegi klinik...doktor kata takda kantung pun. lagi 2 minggu check balik. ada tak posiibility check upt positive tp sebenanrnya tak pregnant pun?

Pregnant ke tak?
27 Balas

saya pun masa check upt + bila gi scan xnampak. Doc suruh datang balik 2 mggu .. dalam 1 minggu saya terus gi klinik o&g buat tvs.. alhamdulillah nampak kantung and baby🤲🏻 scan perut mmg susah nak nampak doc kata