Pregnant ke tak?

semalam 2 kali saya check pregnancy test positive. harini pegi klinik...doktor kata takda kantung pun. lagi 2 minggu check balik. ada tak posiibility check upt positive tp sebenanrnya tak pregnant pun?

Pregnant ke tak?
27 Balas

Insya Allah ada sis.sy hr tu pun sm situasi mcm ni jgak.scan kat klinik ibu dan ank dok ckp kantung blm nmpak lagi...oleh krna sy ni jnis yg tak pnyabar,sy g pulak scan kat klinik luar.alhmdulillah..kntung dan bby nmpk dgn jelas...

3y ago

ye...sm2..awak pun sm k..😉