Berapa minggu waktu anda dapat tahu?

Hi selamat tengah hari semua👋 Jom kita kongsikan moment-moment indah dalam hidup kita🥰 Berapa minggu ya usia kandungan mommies waktu mula-mula mommies dapat tahu pregnant dulu?🤰 Jom komen bawah😘

Berapa minggu waktu anda dapat tahu?
2030 Balas

sy dapat tahu pd 12/11/21. sepatutnya hari tu hari lepas sy period. Tp sy musykil kenapa sy tak period. sy terus buat test. Alhamdulillah Allah bagi kejutan pada hari jumaat.

5w da dpt tau.. 5 hari da lewat period, saje test, tgk double line tp samar je.. selang 5 hari cek lg baru pekat double line.. skrg da 11w, lusa baru nak g bukak buku.. 😃

1-2 week..pki clear blue ..teruja juga sbb baru 3 bulan lepas keguguran Masa 12 minggu ..xsangka lepas berpantang,melekat balik.syukur...skg da 37 week.🥰 jgn putus asa.

5 mnggu ..thu pom sbb my mom paksa prgi check ..pg bfore nk prgi amik vaksin dos kedua..prgi klinik scan2 dh 5 week ..trus postpone amik vaksin ..now dh 31 week 😃

kesemua anak2 saya....lambat sehari je period. iaitu 4 mggu. terus clear upt double line. sbb hcg tinggi kot. tp mendapat la...hcg tinggi memang kena mabuk teruk.

👍Anak first lewat period 2 hari cek +ve, Anak second lewat period 2 hari jg cek +ve ❤️ skrg ank first 2 tahun 6 bulan, ank second 6 bulan💋Alhamdulillah

Masa 4 minggu. Dah lewat period 7 hari masa buat test. By the time buat UPT tu dah mula rasa mual dan teruslah mual sampai sekarang dah 3 bulan kandungan.

5week... first czer sepatut nye jarak 2 tahun kan..now mengandung lagi..anak baru umur 1 tahun 5 bulan 😭😭😭 .. Takot pulak kena marah dengan doc.

👍 dua ii anak saya tahu kurang dri 10minggu hahaha.. actually tiga, sorang gugur 4 bulan . 3tiga ii tu dapat dri mimpi .. mimpi upt positive 😂

5 minggu lebih.Mengandung smula lps 5 bulan gugur..Smoga di prmudahkan urusan kali nie..Dpt kakak amanda ade adik..Kakak amanda dah umur 9 tahun