Berapa minggu waktu anda dapat tahu?

Hi selamat tengah hari semua👋 Jom kita kongsikan moment-moment indah dalam hidup kita🥰 Berapa minggu ya usia kandungan mommies waktu mula-mula mommies dapat tahu pregnant dulu?🤰 Jom komen bawah😘

Berapa minggu waktu anda dapat tahu?
2030 Balas

Tak tahu pun tengah pregnant time tu. Sebb baru lepas operation cyst. Dlm pantang operate tergerak hati nak cek Alhamdulillah pregnant 10 week

lpas 2 weeks kawen tk sedap bdn , nk melugai je keja , lps mama saran suruh check rupanya tengah kandungkan satu nyawa dlm perut 😭🤲🏻

bru je dpt tawu 2hri lepas, tp kandungan bru je dlm 3weeks lebih camtu sbb scan xnmpak apa pun lg tp upt dh terang.. ad sape2 sama mcm sy x?

👍 5 minggu mula2 test -ve sbb dh lewat period, tapi kwn minta test hari ke-10 then terus jd terang double line 🤗 now nak masuk 9weeks

Minggu ke 4, ttc almost 2yrs, terkejut lekat sebab baru nak serius usaha, rezeki lekat terus.. tips dia kena kerap bersama 2-3hari sekali.

Time 5 weeks. Tau2 period lambat and setelah penantian 4 bulan lepas failing pregnancy Alhamdulillah Allah bagi pengganti setelah tu🥰

5minggu 3hari sebulan tak datang period bila cek 2 line 😁 masih tak pcya lps tu jumpa doc untuk pengesahan syukur btl2 hamil 🥰

7minggu. sebelum tu terasa sakit yg mengejut dibahagian perut . bila duduk ari2 rasa berdenyut. period tak datang hampir 2 bulan.

😆 16w. Siap bole pegi hikking lgi. Perut kecik sangat. Berat maintain 47kg. Sekali tau prgnt, emm semua tu tinggal kenangan 😂

4 minggu sebab rasa lain macam sangat, rasa loya bila masuk bilik air saja test Alhamdulillah naik double line terang pula tu 🤭