Minggu ke berapa parents dapat tahu?

Antara moment paling dinantikan setiap ibubapa waktu sepanjang kehamilan adalah tahu jantina anak dalam kandungan👶 Masa kandungan ke berapa minggu ya parents dapat tahu jantina si comel?🤰

Minggu ke berapa parents dapat tahu?
64 Balas

mggu ke 33 weeks 5 days.. hospital pakar.. sbb msa tu jumpa doc sbb uri kat bawah.. nk citer sikit layanan pn oke x mnyakitkn hati.. doc pakar pn peramah btul.. layan pn baik jer... best la...

Scan mase 12 week & 15 week nampak boboy 🤗 next week scan 21 week kite tgok lagi harap2 die tk malu hihi 😚

20 week. Sbb papa dia pujuk mtk tunjuk ms tgh scan. Then dia tunjuk lagi ms details scan 24 week. 😊

31 week nampak boy lagi 🤣 tapi masih harap Kuar nanti gegel sebab dah dpt 4 boy

2y ago

saya berhrap dapt boy haha wktu g scan hritu 25weeks skrg 31weeks.. scan doct kta girll haha

16 week dah dapat tahu jantina. Lepas tu tiap kali scan dia tunjuk jaa 🤭😆

anak lelaki 20 week dah nampak, InsyaAllah kali ni girl 24 week ( scan detail)

24mnggu scan swasta.. dapat tau girl..29mggu klinik kerajaan pon kata girl..

22 weeks dkt swasta. Excited sgt sbb nk beli baju so nk tau jantina 😅

20weeks scan nmpk baby boy😁 semoga yg keluar babyy girls 🙏🥰😂

Masa bersalin baru tahu gender baby. Masa scan tak tahu sbb baby kepit.