Berapa minggu waktu anda dapat tahu?

Hi selamat tengah hari semua👋 Jom kita kongsikan moment-moment indah dalam hidup kita🥰 Berapa minggu ya usia kandungan mommies waktu mula-mula mommies dapat tahu pregnant dulu?🤰 Jom komen bawah😘

Berapa minggu waktu anda dapat tahu?
2030 Balas

9week...2blan tak period bru cek...sbb sya jenis haid tak teratur... last period 16/1/2021..cek 22/3/2021..doktor scan 6week... skrg 37week 2day... doa kan semoga di permudah kan bersalin...😊

awl 5 mnggu 3hari ,lps keguguran 16/8,lps tu tk dtg haid lnsng,25/9 try chck naik dua garis ,sya try cek sbb ad mnth² n pening jak tiap kali bngun pgi,msa yg pertma tu tk ad tndh mnth² pun

👍🏻 Check upt cb 1-2 terus scan. 1st scan doc kata 4w sbb rahim menebal. Mmg nak buat scan awal sbb preg before ni doc suspect luar rahim. Alhamdulillah kalini pun bukan luar rahim.

👍….blm lewat period lgi tpi perasaan kuat maw cek sedangkan baru habis period dlm 2 minggu☺️…nampak gaya memang x sabar nak ada anak😅….terima kasih atas rezeki ni🙏🏻

👍 4 minggu. alhamdulillah. penantian 2 tahun 7 bulan. sekarang baby baru nak masuk 8 minggu. Semoga selamat semuanya sampai bersalin. rasa macam hari-hari nak p scan tengok baby 😅

12week..itu pun sbb sy ke hosp krn tiba2 jd strok..ms kt hosp nurse bgtau kata sy pregnant..maklumlah kawen dh 9 taun xpnh ada pengalaman mengandung...diri sndiri mengandung pun xsedar

3w4d second baby. Tidak terduga akan masuk lr lagi dan berharap husband dapat teman dan merasa sambut anak even anak kedua pun 🥰 syukur atas nikmat rezeki Allah hadirkan ❤️

6 weeks 5days. period selalu lambat jadi xterpikir nak check awal. weeks 5 pegi main tubing kat sungai langgar2 batu lg. week 6 pegi berenang kat laut pulak. nasib xda apa2 😃

2-3 mggu dah tahu. Check upt sndri, slps tu buat blood test di klinik. Alhamdulillah. Anak sulung skrg baru 16w, doakan sy & baby sihat ya 😘 utk semua yg lain juga InsyaAllah

👍 hehe...first day last period 3/12/20 nikah 12/12/20...lpas 3/1/21 dlm 5hb xslap...ase loye je...trus bli preg test..cek naik double line trang2..husband speechless🥰🥰