Berapa minggu waktu anda dapat tahu?

Hi selamat tengah hari semua👋 Jom kita kongsikan moment-moment indah dalam hidup kita🥰 Berapa minggu ya usia kandungan mommies waktu mula-mula mommies dapat tahu pregnant dulu?🤰 Jom komen bawah😘

Berapa minggu waktu anda dapat tahu?
2030 Balas

Ttc selama 4 tahun .. alhamdulillah rezeki Allah .. bru dpt tahu mgndug 4 weeks lewat 3 hari cek upt terang .. bersyukur sgt semoga baby ni lahir dengan sihat tubuh bdn cergas akal fikiran smpai saat tarikh bersalin ..

5 minggu ,terdetik nak cek sebb nak start keje setelah 3 bulan WFH ,😅..tak fkir pon pregnnt ke ap sebb x rse ape ,tup2 pagi naik double line, Allah je tahu penantian kami hmpir 3 tahun..isnin tu ptot kje trus mc😅

5minggu ... kawen bulan 2 thn lepas terus lekat .. baby pkp 1.0 ..hihi alhamdulilah....rezeki yg tak dijangka . dan skrng babyboy dah nak masuk 7months.....syukur yaallah syukur atas nikmat yg diberikan...💗💕😘

Alhmdulillah sy cek sminggu sblum haid naik double line.. tapi mash was2.. lepas tu shari lewat haid haid naik double juga lbh jelas dari sblum nya.. was punya was sy g hospital trus.. Alhmdulillah +v kiraan da 6w

hampir 17mnggu bru sadar pregnant..sbb time pregnant sy period lg..n sy prasan time husband ckp kt sy smnjak bile suke mkn kmbing..n esok nye sy cek upenye double line..ingtkn bru 8week bile cekaup dh hampir 17week

sy tau sy hamil masa dlm 5 minggu.. sbb sy pelik period sy xdtg byk hri.. sblm nie xprnh lewat.. tiba² hri tu lewat 6 hri.. sy bt keja jdi lemah, tak larat semua.. dan alhamdulillah.. skrg sy dh 11weeks 🤭

Sebelum period. Masa tu kemas2 rumah, terjumpa 1 upt lama. Anak sulung dah 2y4m. Saja test. Sekali naik double line samar2. Ingat upt expired masetu. Tunggu2 period tak datang😆. Sekarang dah 15w Alhamdulillah.

saya dapat tau 17 minggu 4 hari baru saya tau dia ada dlm perut 😅 sblum nie buat kja berat2 x rasa apa2 pun.. tapi syukur alhamdulillah masa scan doktor ckap dia sehat sempurna semua dah ada alhamdulillah

saya cek dalam 5 minggu, macam tak percaya sebab ni beberapa kali 2 line tapi bukan rezeki... Alhamdulillah dengan izin Allah, dikurniakan zuriat setelah 12 tahun menanti dan kini telah berusia 1 tahun 3 bulan.

Alhamdulillh dah 5 minggu kandungan kahwin 12/11, last period 14/11.. 15/12 check upt double line tapi samar, 22/12 check balik pakai clear blue 3+ pregnant...reason check period delay n cramp bhgian perut.