Berapa minggu waktu anda dapat tahu?

Hi selamat tengah hari semua👋 Jom kita kongsikan moment-moment indah dalam hidup kita🥰 Berapa minggu ya usia kandungan mommies waktu mula-mula mommies dapat tahu pregnant dulu?🤰 Jom komen bawah😘

Berapa minggu waktu anda dapat tahu?
2030 Balas

saya dapat tau saya pregnant selepas 13 week( 3 bulan) sebab masih ada period ( spotted) 2- 3 hari. Nak dijadikan cerita masa tu selepas ambil vaksin prifzer second dose, simptom mual dan muntah muntah lama sangat sampai 1 bulan. tak puas hati check UPT, tve. sekarang dah 27 week.

kurang 10 minggu.... lewat period seminggu curious kenapa xdtg bulan... beli dkt watson balik rumah check alhamdullilah sekarang dah nak masuk 4 minggu ... syukur sangat2... menangis bila tengok double line... sebelum ni lewat dh tpi xde rezeki... penantian first beby ❤️...

Sy check masa tu 4 week..rezeki tak di sangka..saya tgu dah 2 thun..sy ada penyakit tyroid..tp dah buang..saya igt susah nk preggy..alhamdulillah maybe asbab saya makan pil shatavari himalaya..x sampai 1 bulan dah lekat baby..alhamdulillah..doakan kn saya dan baby ye kawan2❤️

3y ago

tahniah sis... sy pun dh ttc 2 tahun...blh tahu...pili shavatari tu beli kat mana

1st day period 22/5/2021, 02/06/2021 nikah, 20/6/2021 1st upt test kabur but double line. 24/6/2021 cek upt test 2nd time Double line clear. 17/07/2021 1st ultrasound, alhamdulillah now 37weeks and I can't wait to meet my baby. rezeki bunting pelamin alhamdulillah 💕

tahu masa 4 week . belum delay period . Tapi masa tu Tengah Check OPK . pelik la OpK positif Before Waktu period . So terus kan je check Opk masa tu . (sbb tahu Opk bole Positif jika pregnant ) sbb curious . 5hari Positif . then test je UPT . naik double Line . Alhamdulillah .

3y ago

hihihi kan .

6 or 7 weeks mcm tu laa . rasa bdan lain xsihat n xlarat . kbtulan period esoknya , tpi excited pnya psal cek la upt sdiri . double line tpi samar² .. diam² ja xgitau husb. then tnggu 3hari upt makin jelas .. alhamdulillah . ank sulung umiayah dah 32weeks skrg

6th week. Lepas lewat period 2 weeks. Tp suami dh tegur awl2 dh. Dr sblm tarikh sepatut period lg dia dh hint sy pregnant. But, sy jenis mls nk caya n amik pusing. Dh lewat period 2 mggu br nk test. So yeah, suami xterkejut pun bila inform sbb dia dh tau dl 🤣

3minggu dh tau pregnant https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

Sy check mse tu 4weeks. Sebab time tu saja saja nk test , test sebelum tarikh period tetibe double line. Terduduk menangis saya sebab tk sangka. Ditunggu tunggu akhirnya muncul juga ank kecil saya❤️

3y ago

Sama macam saya. Saya check 4 hari sebelum tarikh period. Saje je test sebab org kata guna clearblue tu 99% test test alhamdullilah. Tapi masih beli lagi untuk test seminggu lagi

6week..lpstu nak pastikan mngndung atau tak.. Sy dn suami pegi kk la buat check syukur double line🥰🥰🥰 iktiar 6tahun dpt rezeki bby 2022..skrng dah 38week tengah tunggu bby kluar😇😇😇doakan sya Dan bby sihat Dan selamat bersalin😇😇