Berapa minggu waktu anda dapat tahu?

Hi selamat tengah hari semua👋 Jom kita kongsikan moment-moment indah dalam hidup kita🥰 Berapa minggu ya usia kandungan mommies waktu mula-mula mommies dapat tahu pregnant dulu?🤰 Jom komen bawah😘

Berapa minggu waktu anda dapat tahu?
2030 Balas

x pasti sbb mkn ubat perancang. taw2 check klnk dah 3months ikut jangka scan.. #18Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

Masa 5 minggu. Alhamdulillah bersyukur sangat. Allah tahu masa yang terbaik. Doakan saya selamat melahirkan baby girl ni ya 😄

4weeks. Nak surprise husband masa monthsary ke-8 bulan tapi macam lambat sangat tunggu hari so mak suruh bagitahu je terus 😍

Kurang 10 minggu (scan ms 5w2d) First baby setelah hampir 14thn berkahwin since Jan 2008 😘 #firstbaby #ketodiet #dontgiveup

dapat tahu masa 14 minggu sbb xada alah apa.. period xnormal.. masa nak buat buka nurse mrh .. mana la kita nak tau 😁😁

Masa kandungan dh 4bulan bru tahu preggy sbb period x consisten n dh kahwin 4thn..masa preggy xde alah sbb tu xtahu preggy

nikah 11/12/2020 priod on off dari sebelumnya demam 2kali...checkup kt klinik pregy 12week 6day... skrg dh 21week 5day

Dalam 4 minggu bila ambil test. Sebab badan dah start rasa lain macam. Alhamdulillah, sekarang dah 10 minggu. ❤️

7minggu..sbb lewat period dh sbulan..rezeki dpt merasa dpt ank no.2 ..jarak 3tahun dgn ank ptama..skrg dh 26weeks..

6 weeks. Buat UPT test pun sbb berat badan naik & kene tegur dengan abah samada perut dah “berisi” ke? 😚