berpantang

selamat petang...ibu2 semua pantang dekat mne? rumah sendiri, rumah mertua atau rumah mak ayh... suami mintak sy pantang dekat rumah mertua..tapi dekat rumah mertua ada adik ipar...jadi sy kurang selesa...sentiasa kena pakai tudung...kena pakai menutup aurat... tapi sy teringin nak pantang dekat rumah mak ayh sy...sbb nie anak first...boleh bg pandangan tak...dilemaa

22 Balas

Saya berpantang sendiri saja, mak ayah saya meninggal dunia, saya upah cl selama seminggu, tp cl yg saya dpt sgt teruk, but its ok dah lepas da, skrg meneruskan pantang sendiri, sy tak selesa ngan mentua.. Apa apa pun terpulang pada pasangan tu sendiri..

4y ago

Cari yg terbaik sis, tanya abis2,bape lama masanya, bpe org dtg, sentuh bby ke tak, sebb kita tknak rugi coz pakej bukn harga ayam ikan kat pasar