berpantang

selamat petang...ibu2 semua pantang dekat mne? rumah sendiri, rumah mertua atau rumah mak ayh... suami mintak sy pantang dekat rumah mertua..tapi dekat rumah mertua ada adik ipar...jadi sy kurang selesa...sentiasa kena pakai tudung...kena pakai menutup aurat... tapi sy teringin nak pantang dekat rumah mak ayh sy...sbb nie anak first...boleh bg pandangan tak...dilemaa

22 Balas

Sy ank first jgk...tpi pandang sndri je sbb mak dh mninggal. . Sy Upah CL je utk jge 3hri prtma pantang.. Dlm 400lebih byr.. Umah mertua dkt je tpi umh mertua smua ank2 dia laki.. So pantang umah sdri nnti dh hbis CL jge mertua dtg lwt2 jela and sdri jge la.. Xjauh sgt umah kami..

4y ago

okay...thanks