berpantang

selamat petang...ibu2 semua pantang dekat mne? rumah sendiri, rumah mertua atau rumah mak ayh... suami mintak sy pantang dekat rumah mertua..tapi dekat rumah mertua ada adik ipar...jadi sy kurang selesa...sentiasa kena pakai tudung...kena pakai menutup aurat... tapi sy teringin nak pantang dekat rumah mak ayh sy...sbb nie anak first...boleh bg pandangan tak...dilemaa

22 Balas

Bincang leklok dgn suami. Cakap la ada adik iparkan kt rumah tu. Takkan awak nak perap je dalam bilik pagi sampai malam.. Nak keluar bilik kena bertudung.. Pantang ni kita nak selesa better pantang rumah mak sendiri je anak first takda pengalaman kan .

4y ago

inshaallah sy cuba...