berpantang

selamat petang...ibu2 semua pantang dekat mne? rumah sendiri, rumah mertua atau rumah mak ayh... suami mintak sy pantang dekat rumah mertua..tapi dekat rumah mertua ada adik ipar...jadi sy kurang selesa...sentiasa kena pakai tudung...kena pakai menutup aurat... tapi sy teringin nak pantang dekat rumah mak ayh sy...sbb nie anak first...boleh bg pandangan tak...dilemaa

22 Balas

Sis kene bincang elok2 dengan suami. InshaAllah. Semoga ada jalan penyelesaian buat sis. Aaamiinn ya Allah. Bagi sy rumah mak sendiri lagi best. Mak ni kita tak cakap pon dia dah tahu kita ni perlukan bantuan dia. 😍 Sayang ma sangat2.

4y ago

inshaallah...nti sy bincang blk...sy asal terengganu...suami org melaka...agak jauh tapi boleh je kannn