Umur berapa anda mula gunakan?

Selamat pagi semua pengguna yang disayangi🥰 Min nak tanyalah, umur berapa ya mula anda semua kenal dan gunakan aplikasi theAsianparent Malaysia ni😍 Min dulu mula gunakan umur 23 tahun. Sekarang dah 3 tahun min gunakan tau😆 Yang lain macam mana pulak? Komen bawah jom!😘

Umur berapa anda mula gunakan?
654 Balas

umur 24 sebab baru tau pregnant da mmber yg suggest guna TAP ni.. mcm2 info laa dpt..

saya baru je tahu...umur 29tahun preggy ank second ni baru jumpa theasianparents

baru je sejak2 pregnant baru kenal theasian nii tak pregnant tak tahu bab2 ni

baru je tahun nie,anak dah nak masuk 4 orang baru tau ada apps nie 🤭🤭

start pregnant umur 37 baru guna apps ni. Terima kasih banyak information.

26tahun. semasa hujung2 kehamil anak ke2, sekarang anak dah 3tahun. 😉

38thn, sbb dulu anak yg 1st dah 12 thn takde fon or app canggih lagi😅

Baru lagi jadi pengguna, tak sampai sebulan lagi. Umur sekarang dah 38

Dri sblm mngdung.. 2018 hmmm dkt2 hujung Tahun.. Skrg 2021.. Haa 🤭

dah hamil anak ke5, br tambah apps ni..sebelum ni layan buku2 ja.hihi