Umur berapa anda mula gunakan?

Selamat pagi semua pengguna yang disayangi🥰 Min nak tanyalah, umur berapa ya mula anda semua kenal dan gunakan aplikasi theAsianparent Malaysia ni😍 Min dulu mula gunakan umur 23 tahun. Sekarang dah 3 tahun min gunakan tau😆 Yang lain macam mana pulak? Komen bawah jom!😘

Umur berapa anda mula gunakan?
654 Balas

umur 30..ktika hamil anak sulong..baru tau ad apps ni dan trus dload

second pregnancy, 33.. 1st dulu umo 25 xtau pon pasal apps ni.. 😂

umur 28.. tak tahu pn ada app best cmni.. lau x, dah lama download..

38...bila tau pregnant anak ke 3. doakan saya..10thn tunggu🤗🥰

nak masuk 30 thn baru tau... itu pun akak yg suh download.. hehehe

Baru jer kenal tapi menang best la sbb banyak info menarik..tq TAP

umur26 skrg masuk 3tahun dh guna aplikasi theAsianparent Malaysia

umur skrg saya kenal dan guna aplikasi theAsianparent Malaysia..

start guna aplikasi ni masa umur 26, paling mudah untuk faham..

br tahun Lepas..sbb br tau app ni Ada...tau pun Dr kawan...hihi