makan makan makan

Sejak2 selera makan dh kembali ni, pantang tgk gambar makanan. Mesti terus nak. Semua terliur.selera mak buyong ?

8 Balas

kire serupa laa makan smpai over weight dalam sebulan naik 3.02kg .. smue tegur takde alah pape ke .. makin berisi Pipi .. 😂😂 dlu alah terox smpai selera pun ke laut .. skunk selera bertambah² smpai asik nk makan je tekak nie .. 😂😂

5y ago

saya 8/7 check up jugax .. aduhh jgn laa naik berat .. tak lalu nak g klinik setiap hari ... 😭😭

Makan jer. Nanti dalam pantang dah tak boleh makan, if you BF memang kena jaga pemakanan takut anak kembung, time tu rasa menyesal sebab tak makan waktu pregnant. Makan tau 😁😁😁

Saya esok kena pam darah dekat KKIA gara-gara berat mendadak naik. Selera betul bila 2nd trimester ni. 😅

5y ago

Terima kasih doa nya.. Alhamdulillah ok results tekanan darah dan urin test.. Lagi 2 hari repeat lagi.. 😁

Hahaha..sm mcm sy laa sis... sy lps ja fasa alahan 6-12weeks blalu slera mkn makin btambah2...

5y ago

Tulaa sis.. sy skrg 18w+ bab mkan dah okey cumanya loya tu pndai dtg jg kalo ada benda xkena😂😂😂

samalaaaa😭😭 sy smpi overweight..padhal masa first trimester lgsung taknak makan😂😂

5y ago

Kan.. Masa 1st trimester berat sy turun. Sekarang asyik makan je 😀

sama lahh..hrpnya mggu dpn check up berat ok..😂

5y ago

Sy pun kena check up minggu depan. Harap semuanya ok

Jg2 nnt kena minum air gula, risau sangkut je..

5y ago

Risau jgk. Sy maybe minggu ke 24 kena minum air gula

sama laa... nak mkn jeee...