Tidak Selera Makan

Hi kawan2, saya sekarang nak masuk minggu ke 12. Tapi masih belum ada selera makan. Boleh kawan2 share usia berapa minggu masalah selera makan kembali normal? Terima kasih

2 Balas

Samalah saya. Bila dah 2nd nak masuk 3rd trimester baru saya start ada selere makan. Semoga sis dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻💕

Sama lah kita sis. Tp jgn biarkan kosong perut tu. Try mkn roti kering dn pisang.. Air suam jgn lupa..