makan makan makan

Sejak2 selera makan dh kembali ni, pantang tgk gambar makanan. Mesti terus nak. Semua terliur.selera mak buyong ?

8 Balas

kire serupa laa makan smpai over weight dalam sebulan naik 3.02kg .. smue tegur takde alah pape ke .. makin berisi Pipi .. 😂😂 dlu alah terox smpai selera pun ke laut .. skunk selera bertambah² smpai asik nk makan je tekak nie .. 😂😂

5y ago

saya 8/7 check up jugax .. aduhh jgn laa naik berat .. tak lalu nak g klinik setiap hari ... 😭😭