hilang selera makan

Semenjak 6 minggu selera makan hilang... Muntah loya mual semua ada... Macam aman nk kembali kan selera makan semula?

2 Balas

Cuba makan dalam kuantiti kecil tapi kerap sis. Biasanya pada awal kehamilan memang kurang berselera ditambah pula dengan alahan, it will get better in second and third trimester.

4y ago

hai sis nk tnyk mmng 6weeks start rasa loya nak muntah n kurang selera makan ke?

Slalunye akn back to normal bile dh abis first trimester...mkn yg masam slalu dpt kawal loya n muntah