Tak lalu makan

Hai semua. Saya baru 7w. Sekarang ni jadi tak lalu nak makan. Selalu org kata kalau pregnant mesti lapar sentiasa tapi terbalik pula saya. Ada idea tak makanan apa yg boleh boost kembali selera?

1 Balas

normal tu sis. sy dulu pregnant baby girl 2 org,alahan sampai 4 bulan. tak ada selera makan,asyik mual ja. berat pun turun mendadak. masuk 4 bulan,memang tak cukup sepinggan nasi. enjoy ja sis. masih awal sgt 7w tu