Insyaallah Allah tentukan yg paling terbaik

Sedih tengok buku pink ni. Orang lain penuh report checkup baby. Tapi buku saya penuh report miscarriages. Semalam doktor sahkan gugur kali 3 berturut². Tahun kedua percubaan masih gagal ?. Ni 2020 masuk tahun ketiga. Doakan saya terus kuat dan tak putus asa mencuba. ??

Insyaallah Allah tentukan yg paling terbaik
61 Balas

Kuat ya sis.. Sya pn sama mcm sis, 3kali keguguran.... Bru je buat buku utk kali keempat preggy... Sya doakan sis pasni dpt preggy dan baby sihat sampai bersalin... Aminn...