Broken parents

Hai semua.. Ada tak kat sini yg tahu pasal, kalau kita nk buat report org ketiga/penyondol kacau rumahtangga parents kita. Tapi parents kita x nak buat report pun. Kita sebagai anak ni yg sakit hati bila ade org nak pecah belah kan family kita. Boleh ke nak buat report? #SeriusTanya #bantujawab

1 Balas

boleh rasanya .tp kena bwk mak skali la..sbb nk report tuk mak kan.. dkt pejabat agama dan utk tindakan mahkamah ..mg smuanya baik2 shj dan Dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

2mo ago

sush jugakan mcmtu.. ke ..kena hntr mak berubat cara perubatan islam..takut kan ada yg buat dia jd mcm tu..sush nk decide n etc.. jnji dh ikhtiar..selebihnya tawakal pd Allah..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin