report bersalin anak pertama ,

Hai , ibu2 .. Ade tak antara korang masa anak pertama bersalin di hosp lain , lepas tu bakal anak kedua ni nak bersalin dekat hosp lain .. doktor hospital kedua ni minta report dari hosp pertama? doktor suruh pegi jabatan record untuk ambil report bersalin .. #seriusnanya

2 Balas

Pengalaman sy x ada la pulak. Doc cuma rujuk pada buku pink je. Kalau perlu, sy bawak sekali buku pink anak first jika doc mintak

kenapa tak bagi buku pink je sis?