Buku Mengandung Bajet

Saya buat buku minggu lepas tapi tak boleh la nak panggil buku pink atau buku merah. hihi. Klinik kt tempat saya takde stok buku pink. Dorang fotostat yang asal. Sadis betul. Hari first buku dah berlipat sana sini. Sampai hari bersalin nanti entah2 lunyai habis. Tapi tak apa, itu tak penting kan, yang penting doktor dapat buat pantauan kesihatan kita. Kepada ibu2 yang tengah hamil jaga diri baik2 dan kepda yang masih mencuba semoga ada rezeki untuk hamil tahun 2020 ni. Aamiin. :15/01/2020: :Wed:

Buku Mengandung Bajet
26 Balas

Sama sis..sy sampulkan buku tu dgn sampul plasyik..jd dia xmudah kotor n lunyai..alhamdulilah..selama 9bln elok je bku tu..moga sis n kandungan sihat n dipermudahkan segala urusan ya

Kena jaga elok2 la buku ni xboleh bg renyuk. Sy balut bku pink pakai pmbalut buku skola pun asal nmpk buruk je tukar sbb kt kk diorg biasa stapler no giliran kt ats bku cpt rosak bku

, sy Dari minggu lepas lagi tggu kena call buat buku, Dorg x de buku pink, tggu kena siap copy mcm yg awak gmbr tu... Tp smpai sekarang x kena call, lama betul Dorg buat buku tu... 😂

4y ago

kalau takde jgk kena guna yg copy jgk la kn. hihi. takpe. janji doktor dpt pntau kta

Sib baik sini dapat buku merah kalau dapat yg fotostat jenuh jugak nak jaga.kalaula boleh balut kulit luar tu kan.btw tarikh due lebih kurang dengan saya .

4y ago

selang shari je kita. hihi

Hihihi.. Xpelah saya cadangkn sis beli plastic ziplock, simpan buku ni dlm tu. Biar x mudah kena air, x cepat tlipat2 atau koyak. Selamat sikit 🤗

4y ago

Hehe sbb saya sndiri ganas orgnya. Kjap je lunyai buku tu nnt. Tu dpt idea camtu 😂

Samalah buku fotostat jugak.. memang lunyai 😅. Sy salotep je keliling bagi nampak kemas. Siap koyak lagi kulit luar dengan isi dalam 😅.

4y ago

haha. sy bru hri first dah terlipat sana sini. bg husband simpankan. dia pi sumbat masuk dalam beg dia. hbis berlipat sana sini.

lucu jg ayat sis lunyaii tu...x apa laa sis yg penting baby kena cek baik2..x pe laa klu buku pink tu kena fotocopy jer. .😊😊😊😊

4y ago

iyaa baa..btul tuu😍😍

Sy yg xpotostat pun nak lunyai sis,padahal duk dlm beg je buku tu😅,cuba balut lah manatau tahan sikit.

4y ago

hahaha. tula. sy pon tak expect dpt yg fotostat. tak bawak pon file. klau tak balut mmg lunyai nnti ni.

Sama dgn sy sis.. Buku fotostat je.. Sy balut dgn plastik buku budak2 skolah tu supaya x lunyai.. Hehe..

Yg sy pnye pn copy gk tp dia guna krts colour pink, so bleh la pnggil buku pink jgk😅

4y ago

😂