Doakan saya ye semua.. hari jumaat ni saya ada appt dengan doc untuk scan kali kedua.. saya dah masuk 7 week ..mula² scan haritu 5 week tu pun sebab sy ada bleeding..tapi nampak kantung je.. doakan saya supaya scan kali kedua ni nampak janin dan ada heart

Second scan 7 week 8/5

18 Balas

Sy pernah pi scan dalam 4 nk masuk 5 week sbb bleeding. Upt weak positif tpi scan atas n bawah tak nampak ape.. no kantung. Last2 period. Awak nampak kantung syukur la.. bby tu normal je klu tak nampak sbb setiap org berbeza pekembangan janin nyer. Skrg sy peknen lagi da 5 week, sy tgu da 7 week baru nk pi scan then buat buku pink sekali. So far takde bleeding mcam yg lpas.

4y ago

Taniah awak..saya haritu bleeding terus pergi emergency..doc amik darah dgn urin utk cek upt..dua² positif .. doc emergency reffer ke o&g untuk scan dan dapat penerangan lebih detail.. doc o&g cek guna muncung itik tengok lalu tutup elok darah pun dah x ada.. dia cakap in sha allah ada.. hari jumaat ni kena scan semula nak tengok macam mana..harapnya bukan kantung kosong..

Sy second appointment 22/5 ni. Last scan nmpk kantung. Doctor kedua kk yg jumpa. Doc kk yg first Tu scan xnmpk. Doakan sy juga ye

4y ago

in sha allah semoga ada rezeki kita berdua.. semoga allah pemudahkan urusan awak 💕

Semoga ada rezeki sis..jgan stress2 ya..7weeks awal lgi..biasa 9weeks keatas bru nmpak heartbeat..😉

4y ago

terima kasih sis ☺️

inshaa allah sis...rezeki Allah tidak akan pernah salah alamat...doa dan tawakal ye.

4y ago

aminn . terima kasih sis

saya pun dlu perna rasa d tempat sis, semoga semua nyaa baik baik. amin

4y ago

Aminn.. terima kasih sis..

Insha Allah...semoga Allah permudahkan urusan awk..jgn stres2 taw..😊

4y ago

terima kasih .. aminn 💕

Aamiin. Jangan stress sis. Insha allah ada rezeki awak.

4y ago

aaminn.. terima kasih 🤗

aamiin.. semoga dipermudahkan urusan sis

Semoga semuanya baik2 saje..amin..

Semoga urusan sis di permudahkan ye

4y ago

terima kasih ☺️