Scan 9w6d tapi belom nampak heart beat

Hai momies. Harini sy sedikit sedih. Saya scan kat klinik private tapi dr bgtau belom ada jantung baby. Masa scan 7 week nampak kantung je. Normal ke 9 week belom nampak heart beat? Ada x momies yang sama macam saya? Ni fist baby 😭

Scan 9w6d tapi belom nampak heart beat
3 Balas

sy br blik scan.klau ikt hrini 8w..tp scan dktr ckp br 4w.tkda jantung lg..kantung ad dlm rahim..dia bg 3w dtg blik,klau tkda jgak,dia sruh cuci.😭 mcm tkde mood dah. adat alahan dah la hari2...tbe2 ckp cmni..😭

2y ago

yeke sis. sy pon kalo ikotkan da 7w tp scan baru 5w. 😭😭

Cuba rujuk doktor yg buat scan dari bawah.

2y ago

Dh g jumpa pakar scan dri bawah pon xnampak apa2 humm

Sis Ad kluar darah mase 7week?