Scan 9w 6d tapi xnampak heart beat

Harini sy scan 9w6d kat private klinik tp xnampak heart beat. Normal ke? Masa scan 7 week tu nampak kantung je. Sapa mommies macam saya? Saya ni fist baby. 😭😭

Scan 9w 6d tapi xnampak heart beat
2 Balas

sis boleh try tanya second opinion scan dekat doktor lain. sekiranya sama resultnye semoga sis kuat dan tabah. saya 1st pregnancy dlu pun nampak kantung shj. scan 12 weeks tak membesar n takde heartbeat. doktor diagnos blighted ovum. sy end up miscarriage sendiri di rumah. ape2 pon result sis dapat jgn sedih insha Allah ada rezeki lain tuhan aturkan utk sis.

sy dlu firstime buat bku pink scan da 6 week tp kntung n janin da ad..jntung bby pn da denyut skg Alhamdulillah da 9 week..sis jgn risau kdg bdn kita nie xsme..tggu 10 kew 12 week in syaa Allah pkir yg baik2 jew ea..moga Allah bg keajaiban pd sis Aaminn