Upt Positif Ke Negative?

Sebelum nie sy check 3 kali upt naik mcm dlm gambar.. Saya risau.. Sy g klinik td.. Doktor check Rahim kosong.. Upt negative.. Doakan saya pregnant ya mommy's. Sbb sebelum nie pnah keguguran..

Upt Positif Ke Negative?
9 Balas

Kes awk sme mcm sy.. Sy 3 hari da lwat period.. n pg td sy skit perut mcm gastrik.. Pegi klinik.. Doc test upt naik double line.. Tp bila da scan xnmpk apa2.. Lpas tu scan bhgian bwh pun sme.. Xnmpk ape2.. Sy rasa kndungan sy ni xsmpai 4week lg.. Mgkin dlm 2week.. Sy skit pg je.. Lpas tu da ok.. Doc tkut mngndung luar rahim je.. Tp kalau kandungan 2 week scan blh nmpk ke?? 🤔

2y ago

awal lg sis utk scan.. bykkn berdoa fikir yg positif

Boleh recheck semula. Biasa kalau 2 minggu tak datang lepas tarikh biasa datang period positif la tu.

Nampak line tu bukan warna pink. Mungkin evap line. Nanti try la upt lain.

Gugur n naikkk line trs ke atauuuu sempat period after gugur??

4y ago

Gugur bulan 6 ritu.. Baru nie check

Cek lg lpas seminggu..mungkin bru nk jd.

4y ago

Aaminn

semoga ada rezeki lps ni ye sis

Semoga adaa baby 2020 utk awk

Sabar yeeere

Mcm positive

4y ago

Doakan saya ada rezeki ya sis