Upt Negative Boleh Jadi Positif Ke? Delay 4 Days

Hi. Period sy dah delay 4 hari, check upt still lagi negative. Ada kemungkinan ke boleh positif. Kadang2 rasa putus asa bila check still negative

1 Balas

klu betul pregnant akn tukar positif. sbb kadar hcg rendah lg tu yg negatif. tggu dlm beberapa hari then cek lg. upt akn bertambah setiap 48jam klu pregnant.

4y ago

Hari2 sy check sis. Tp still negative. Mungkin takde rezeki sy lagi. Sbb sy pergi klinik scan pun sama takde. Kosong. Doakan kami ya sis