Upt negative

Mulanya sy check upt guna clearblue kluar result positif pregnant 2-3weeks.. jumpa doc pon da sahkan pregnant 4weeks.. seminggu lepas tu sy saje saje test upt yg biasa sbb clear blue tu result nya hilang lepas 2-3 hari dri stick upt tu.. tp bila check urine guna upt result show negative.. 😭 sy check 3 upt semua negative.. normal ke macm ni?? Doc check blood test positive..mana yg sy nk percaya ni ? #ingintahu #firstmom #pleasehelp

4 Balas

Kalau guna alat upt dia kena ikut timing sikit kalau tak mudah ralat or maybe kndungan masih awal sebab mcm kawan saya dah 6w tapi alat upt mcm nampak c nampak

Blood test tu lg tepat sis. Sy pun sahkn kehamilan dari blood test. Kdg alat upt ni ada yg ralat. Bcaan hcg dari drh boleh nmpak bacaan kehamilan.

normal darah bhcg lagi trusted. mungkin waktu cek upt salah timing or upt takleh detect level hcg sebab masih low

darah tu paling tepat .. doa je yg baik ii, fikir yg baik ii.. in syaa Allah xde apa

2y ago

Sy pon tgh berpfikiran positive ni xnak pk buruk2 next app 19/9… nk scan baby