cik puan mawar, Malaysia

im cancer fighter..Allah with us..

About cik puan mawar

vaksin infulenza A
anak dan saya dah pernah kena sakit ni sakit nye ni lain mcm dari demam2 biasa tu mendadak ke 40-41 suhu boleh kena sawan 3 hari warded kat kpj dan ambik suntikan nya anak2 puan dah ambik suntikan n
..read
amin
VIP Member
Allahu. Moga semua baik2 shj dan anak cepat sembuh..so far anak saya baru cucuk first dose..second dose sepatutnya one month after tapi since sekarang bekalan ubat selalu habis kat klinik, pening juga
..more
ada yg guna?
Bahagian Farmasi, Jabatan Perkhidmatan Saintifik, Kementerian Kesihatan Brunei mendapati bahawa produk kosmestik Meeracle Facial Serum Gemstone Essence telah dicemari dengan bahan terlarang yang tidak
..read
thumb image
VIP Member
Tk guna
pemakanan untuk ibu hamil?
Uniknya makanan yang mengandungi vitamin B12 adalah dari sumber haiwan.sahaja. Bagi individu yang merupakan pengamal diet vegeterian, dapatkan vitamin B12 dari makanan yang difortifikasikan dengan vi
..read
thumb image
VIP Member
Good
info
YES BETUL❗🧐 Tak ada satu makanan yang kita tak boleh makan.. Dan BETUL kalau kita makan sekali je kulit ayam atau makanan terproses atau makanan yang tinggi lemak lain... level kolesterol badan ata
..read
thumb image
VIP Member
👏🏻👏🏻
asid folik
ASID FOLIK Setibanya musim cuti sekolah, tibalah musim kenduri kahwin. Apakah perancangan dari segi pemakanan bagi yang ingin memulakan kehidupan berkeluarga? Kebiasaanya, golongan wanita yang meranc
..read
thumb image
VIP Member
Info yg brmanfaat😊
resepi
boleh cuba masak
thumb image
VIP Member
👍🏻👍🏻👍🏻
hari pertama sekolah
macam mana hari pertama sekolah anak-anak ibu2 hari ni? meragam ke dia ke tak nak pegi sekolah nangis nk balik😁😁 cuba kongsi❤❤👍👍
VIP Member
Okay jer.. darjah 1 sampai 5..
VIP Member
Menangis kalau xde depan mata. Hahaha
berapa anda nampak?
test mata kita😁
thumb image
betik
Siapa suka betik? Lepas ni kalau makan betik, bahagian yang ada serabut tu jangan buang, cuma buang bijinya saja. Bahagian yang ada serabut tu mengandungi serat buah yang sangat tinggi khasiat. Nam
..read
thumb image
VIP Member
👍🏻
Jangan sampai isteri buat semua benda "SENDIRI"
betul sgt tu
thumb image
Setuju. Tapi Tak le semula dgn suami. Ada juga sendiri. Ada juga berteman suami. Balance
👍
Alhamdulillah, suami saya semua dia buat bersama-sama saya , suami tk bagi buat kerja klau dia tkde tapi kadang saya buat jugak sebab dia kerja 😁 klau time nk pergi klinik sanggup dia ambik cuti seha
..more
😘
Jng smpi bini tinggalkn anda SENDIRI .. br padan muka .. 😤