alhamdulillah bersyukur

Sebab tengah preggy anak kedua ni . Ada orang dengki dengan saya and husband . Sanggup hantar bukan bukan semata mata nak tgok rumahtangga kami jadi hauk . Alhamdulillah dah berikhtiar dan macam macam saya buat , semua dengan izin allah , kembali bahagia balik dengan husband . Kalau tidak tengok muka husband sendiri pun rasa menyampah , tidur pun berasingan , kadang marah tanpa sebab . Kadang boleh jadi gila , bahaya betul kalau tgh preggy kena benda benda mcm tu . Sbb kita berbdan dua so badan badan kita lemah .tu punca juga benda benda tu senang hasut , kadang mulut ni asyik sebut cerai bila dah panas sangat hati ni .padahal gaduh benda kecik yg takda pape pun . Hmm . Berkat doa ibu and mak mertua, akhirnya dah kembali stabil kehidupan . Saja share takut ada yg terkena mcm saya . Better jangan tinggal solat time tengah preggy ni . Dekat dunia ni orang takboleh tgok kita bahagia sikit . Dah dengki nak hntar bukan bukan . Sekarang ni saya amalkan mandian sabun gel bidara . Alhamdulillah segar 1badan . To mommies rasa macam ada yg tak kena . Cuba cuba la eh. Saya hanya share je .
thumb image
1 Reply
VIP Member
Nice 👍👍