scan gender

scan jantina masa 16 minggu dah nampak ke?

21 Balas

Kk 20weeks dia akan scan sekali utk jantina. Sye scan luar 18weeks dah nampak jantina..16 weeks masih samar2 lagi sis, tunggu 20weeks la..lagi jelas

Saya nk tggu masuk 20 weeks dulu laa bru scan.. Hehe.. Takot t g time 16weeks skrg ni.. Xnmpk lak.. Btw xsabar nk tgk baby.. Huhuhu

Boleh nmpk, tp ikut rezeki, kadang baby pemalu kepit kaki, so x nmpk gendernya.. sy tggu 20w buat skali dgn detail scan..

Saya scan werk 17 dah nampak baby girl doctor ckp 90%..tapi x kisah la boy ke girl janji semua sihat..

Dah boleh nampak sis.. sy scan anak ke 4 ni, 16w dh nampak ☺☺

Kalau boy seawal 18 w da nmpak tp kalau girl 24-28 w bru bole confirm..

ada org kata kalau bby boy lg senang nampak sbb pistol

Ada org yg dah boleh nampak. Sy dulu 28 mggu baru jelas

Ada yg dah npk ada yg tak. Better cek after 24weeks

Sy scan 17w alhamdulillah doc confirm baby boy..