Gender Scan

Betul ke 16 weeks dah boleh nampak gender baby?

21 Balas

Macam kecik lagi. Sebab saya scan 15 week tak nampak sangat. Doktor suruh scan 20 week. Tapi dah 24 week pun saya tak scan lagi. Normal 20 week ke atas dah boleh scan gender sis

5y ago

Biasa 20week ke ats nmpk

Saya masa 16w scan dah nampak gender baby.. 24w buat detail scan.. 😊 Dua2 kali scan tu dapat gender sama.. Baby Girl 🌺Alhamdulillah.

Saya ank yg second tu masa nk scan 16w doc kata susah nk nmpk... letak je scan tu kat perut.. doc terus ketawa sbb nmpak sgt baby boy...

5y ago

Sy dpt tgk rezeki

Selalunya scan 5bulan ke atas. Risau kalau scan skng, tak berapa jelas sgt. Walauapepun, all the best 👍🏻🌸

Bole nmpk da.. Tp depend laa.. Rezki msing2, ade bby nk tnjuk, ade bby nk surprise mama papa dia.. Huhuu..

Dah boleh, tapi kena pergi tmpt yg ada mesin scan yang advanced sikit. Dah boleh nmpk. 😁

Selalunya 16w dh blh nmpk. Tp ade sstgh baby die nak seprais kan maknya. Die x nk tunjuk 😂

Saya 21 week... Asal scan bby pusing bagi bontot😂 saja buat ibu dia tertanya tanya

Ikut pada position bby sis...lepas 20minggu mesti nampak accurate.

sy scan 20w alhamdulilah nampak jelas . better buat 20w keatas